LÅT OSS SAMARBETA!

GILLAR DU/NI MIN HAND OCH SKULLE VILJA INKLUDERA NÅGOT ELLER NÅGRA AV

MINA MÖNSTER I ERT SORTIMENT?

Det finns ju så många olika roliga sätt att jobba tillsammans på! För närvarande har jag främst ett nära och inspirerande samarbete med sänglinneföretaget Franzéns textil i Kinna. Åt dem har jag ritat ett stort antal mönster på uppdrag, varav ett flertal blivit bästsäljare. Sommaren 2018 skrev jag dessutom ett licensavtal med tapetföretaget Photowall och i januari -19 släppte de  kollektionen "Joyous creations"som i dagsläget består av fem av mina mönster.

 

Jag ritar med andra ord både fritt från egna idéer och på specifika uppdrag från kund. Idag erbjuder jag dessutom färdiga bäddset med mina mönster där du som kund kan välja bland befintliga mönster, komma med egna önskemål om motiv och färger, samt bestämma produktens kvalitet; enkel tuskaft, satin eller percale. Ni bestämmer utseende på förpackning och erhåller dessutom rätt att använda mönstret till andra produkter. 

Om du/ni är intresserade av någon form av samarbete, varmt välkommen att kontakta mig via formuläret nedan. Jag återkommer till er och vi kommer gemensamt fram till någonting extraordinärt för ert företag!

 

 

Fält markerade med stjärna är obligatoriska.

EXEMPEL BÄDDSET

 

© LENAHOLTZBERG 2019 

  • Instagram - svarta cirkeln